Welkom op de site van enteetwee. U vindt hier alle informatie over inburgeren, staatsexamens en duale trajecten. In het menu kunt u kiezen waarover u meer informatie wilt.

Uitgangspunt in het aanbod van enteetwee is dat u zo snel mogelijk mee kunt gaan doen in de Nederlandse maatschappij. De trajecten gaan ervan uit dat u fulltime bezig bent met het leren van de taal en het streven is dat u na zes maanden examen kunt doen.

Om dat te bereiken hebben we een intensief, en heel gevarieerd programma. We proberen u zoveel mogelijk in uw eigen tempo en op uw eigen manier Nederlands te leren en u voor te bereiden op de verschillende examens.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen doen, dan maken we een kennismakingsafspraak. Door middel van toetsen kijken we wat uw niveau is en hoe u leert. In een gesprek kijken we dan wat u wilt; staatsexamen of inburgeringsexamen.

Enteetwee doet u dan een aanbod. Als u gebruik maakt van dat aanbod, dan moeten er een aantal formulieren ingevuld worden. Uiteraard leggen we u uit wat er in die papieren staat.

Een aantal dingen op deze site zijn in het Arabisch. Bij enteetwee spreken we geen Arabisch. Bij enteetwee kunt u terecht met Engels, Duits, Frans en Nederlands uiteraard. Natuurlijk mag u iemand meenemen voor het kennismakingsgesprek die een van deze talen spreekt.

Wij kennen ook trajecten waarbij u zelfstandig werkt en contact hebt met de docent via Skype. Deze trajecten zijn alleen voor mensen die zelfstandig en gedisciplineerd kunnen werken.

Als u meer informatie wilt over de organisatie, dan kunt u hier klikken.